مجلس سنا از پوهنتون دنیا تقدیر کرد

پوهنتون دنیا بنابرارایه برنامه‌های باکیفیت تحصیلی و ابتکار توزیع بورسیه‌های تحصیلی رایگان تحت عنوان صلح و قلم ازسوی مجلس سنا شورای ملی افغانستان در جلسه عمومی روز سه شنبه آن مورد تقدیر قرار گرفت.

فضل الهادی مسلمیار رییس مجلس، ضمن ستایش ازفعالیت‌های بیشتر ازیک دهه پوهنتون دنیا، توزیع هزاران سیت بورسیه رایگان تحصیلی از جانب پروفیسور جاوید سنگدل بنیانگذار این نهاد تحصیلی را برای فرزندان کشور یک ابتکار بی نظیر سودمند عنوان کرد.

همزمان با این، پوهنیار احمد شاه سنگدل رییس پوهنتون دنیا از توجه و حمایت معنوی مجلس سنا به فرآیند تحصیلی کشور سپاسگزاری نموده و از تلاش های همه جانبه‌ی این پوهنتون در راستای اعتلای تحصیلات عالی اطمینان داد.

آقای سنگدل افزود" هدف از اعطای بورسیه های رایگان صلح وقلم، ایجاد زمینه های تحصیلی برای جوانانی که باداشتن توانمندی فکری اما نداشتن توانایی اقتصادی از تحصیل بازمانده اند می باشد." او داشتن کیفیت تحصیلی با معیارهای جهانی و داشتن پروفیسوران ملی وبین المللی را از افتخارات پوهنتون دنیا در راستای ارایه برنامه های تحصیلی عنوان کرده و بر ادامه آن خود را ملزم دانست.

همچنان عبدالرحیم سعیدی استاد و رییس اجرایی پوهنتون دنیا، طی سخنانش در مجلس عمومی مشرانو جرگه ضمن اتحاف دعا به ارواح شهدای کشور، وضعیت جاری را حساس و نازک خوانده روئسای دولت، سیاسون، طالبان وهمه مردم افغانستان را به همدیگر پذیری فراخواند. آقای سعیدی، با اشاره به حضور بیست ساله جامعه جهانی را در افغانستان، وضعیت جاری را رقت بار و خلاف انتظار دانست و از سیاسون خواست تا از تاریخ عبرت گرفته و اشتباه تاریخ را دوباره تکرار ننمایند.

رییس اجرایی پوهنتون دنیا، تغییر وضعیت جاری کشور را وابسته به پذیرفتن سه اصل اساسی ( توسعه، دیموکراسی و تنوع قومی و مذهبی زبانی) دانسته و اطمینان داد که محصلان این نهاد تحصیلی برای رشد وتوسعه کشور با همین دیدگاه فارغ می شوند.

در اخیر، رییس، معاونان و سناتوران مجلس سنا با اهدای تقدیرنامه ها به اداره پوهنتون دنیا، پروفیسور جاوید سنگدل و عبدالرحیم سعیدی از کارکردهای این نهاد تحصیلی تقدیر نمودند.