هزارها داوطلب امتحان کانکور بهاری سال 1400 پوهنتون دنیا را سپری کردند

امتحان کانکور بهاری پوهنتون دنیا به روز جمعه 27 حمل سال 1400 با حضورداشت هیأت رهبری پوهنتون دنیا، هیأت محترم کمیته کانکور ادارۀ ملی امتحانات و اشتراک پرشور هزارها تن داوطلب در مقاطع لیسانس و ماستری برگزار گردید.

پوهنیار احمد شاه سنگدل رئیس پوهنتون دنیا، ضمن خوش آمدید به مهمانان و داوطلبان کانکور، فراگیری دانش و تحصیلات عالی را بهترین راه درجهت توسعه وآبادانی کشور عنوان کرده گفت" دانش و احترام به قلم ملت ها را به موفقیت رسانیده و از بدبختی ها رهایی بخشیده است." آقای سنگدل درسخنانش با اشاره به بورسیه های تحصیلی رایگان تحت عنوان قلم و صلح که از سوی پروفیسور جاوید سنگدل اعلان شده بود، گفت" هدف پروفیسورجاوید سنگدل از فراهم سازی این بورسیه‌ها ایجاد فرصت‌های بی نظیر در راستای فراگیری تحصیلات عالی به جوانان بوده تا همین جوانان بتوانند توسط قلم و دانش خویش میهن عزیز ما را به سوی ثبات و توسعه سوق دهند."

در همین حال دکتور رسولی رئیس انسجام کمیته کانکور ادارۀ ملی امتحانات، پوهنتون دنیا را یکی از بهترین پوهنتون‌های کشور توصیف کرده و نقش نهاد‌های تحصیلات عالی خصوصی را در راستای رشد تحصیلات عالی در افغانستان برازنده و مؤثر خواند.

درادامه برنامه، محترم لطیف محمود معاون سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان نیز در جریان صحبت هایش از هیأت رهبری پوهنتون دنیا به ویژه پروفیسور جاوید سنگدل بابت فراهم سازی بورسیه‌های تحصیلی برای جوانان اظهار خرسندی و امتنان نموده و این بورسیه‌ها را برای علاقه مندان دانش یک فرصت تاریخی و بی بدیل خواند.

دکتور گلاب شاه امانی معاون علمی پوهنتون دنیا، ضمن توضیح پروسه کانکور، از پروفیسور جاوید سنگدل بنیانگذار پوهنتون دنیا سپاسگزاری نمود که فرصت استثنایی و تاریخی را برای جوانان مساعد ساخت تا در یکی از معتبرترین پوهنتون های افغانستان(پوهنتون دنیا) که افتخار کسب چهار اکریدیشن بین المللی را دارد تحصیلات عالی خویش را آغاز نمایند.

نیلاب حبیبی یک تن از داوطلبان امتحان کانکور، فراگیری تحصیلات عالی اش را در پوهنتون دنیا از آرزوهایش خوانده و به نماینده گی از همه جوانان از پروفیسور جاوید سنگدل رئیس عمومی پوهنتون دنیا ابراز سپاس وامتنان نموده که فرصت خوبی را فراگیری تحصیلات عالی شان فراهم ساخت.

گفتنی است، که این امتحان به ساعت 10:30 قبل از ظهر آغاز شده و ساعت 12:00 چاشت پایان یافت و قرار است تا طی چند روز آینده نتایج آن اعلام گردد.