دیدار رئیس پوهنتون دنیا با سید سعادت منصور نادری وزیر دولت در امور صلح

پوهنیار احمدشاه سنگدل رئیس پوهنتون دنیا با سید سعادت منصور نادری وزیر دولت در امور صلح دیدار و گفت‌وگو نمود.

دراین دیدار پیرامون روند جاری صلح کشور و نقش نهاد های تحصیلی در تأمین صلح بحث صورت گرفت. رییس پوهنتون دنیا، صلح را از نیازمندی‌های مبرم افغان‌ها دانسته و برنقش نهاد‌های تحصیلی در روند صلح تأکید نمود. وی، فراگیری علم و دانش را بهترین راه برای رهایی از وضعیت دشوار کنونی و تأمین صلح پایدار در کشور خوانده و اهداء هزارها سیت بورسیه تحصیلی تحت عنوان قلم و صلح از سوی پروفیسور جاوید سنگدل را تلاش پوهنتون دنیا در راستای رشد تحصیلات عالی و تأمین صلح در کشور قلمداد نمود.

سید سعادت منصور نادری وزیر دولت در امورصلح با استقبال و سپاسگزاری از اقدام بی سابقه پوهنتون دنیا، بر نقش نهاد‌های تحصیلی در ترویج و گسترش فرهنگ صلح تأکید نموده گفت" روند صلح متعلق به همه اقشار جامعه بوده و همه اتباع کشورباید برای برقراری صلح در کشور تلاش نماید.

113 views0 comments